Over mij

Opdrachtgevers omschrijven mij vaak als ‘een enthousiasmerende, open en eerlijke wervelwind’. Ik geef graag richting aan mensen, aan bedrijven, waarbij ik de organisatiedoelstellingen in het vizier houd. Door mijn kennis en motiverende inzet maak ik schijnbaar complexe kwesties licht en transparant. Het pragmatische advies dat daarop volgt, breng ik met verve en respect.

Oud-deelnemers typeerden me als energiek, flexibel, creatief en empatisch. Ik zet deze eigenschappen in tijdens mijn werk, bijvoorbeeld wanneer ik trainingen verzorg om de échte gastvrijheid in jezelf te ontdekken en te gebruiken.

Ondernemen in het bloed

Ik (1970) groeide op in een ondernemend gezin en leerde daardoor al vroeg de klappen van de ondernemende zweep. Nadat ik afstudeerde als commercieel technisch ingenieur aan de HTS Confectie Mr. Koetsier in Amsterdam, ontstond een internationale carrière als commercieel inkoper met technisch verstand van zaken. In die functie streefde ik altijd naar een optimale mix van product, materiaal en prijs voor mijn opdrachtgevers en doelgroepen.

Hart voor horeca

Tijdens de ontelbare reizen en restaurantbezoeken kreeg ik genoeg van de standaardkamer van het gemiddelde ketenhotel en ging ik, onder meer door mijn eerder opgedane werkervaring in de horeca, nauwgezet letten op details. Waarom voelde ik me soms wél maar vaak helemaal niet thuis? En hoe ontstaat nou zo’n belangrijk en geruststellend ‘u bent hier van harte welkom’-gevoel in een hotel of restaurant?

Mensen & advies

Tijdens mijn carrière verlegde ik mijn focus meer en meer naar de ontwikkeling van de mensen binnen mijn teams. In die rol merkte ik dat het bewustmaken van goede eigenschappen en benoemen van de punten waarop nog groei gemaakt kan worden mijn tweede natuur is. Voor me lag een logische stap: trainer worden. Ik volgde een trainersopleiding bij Karin de Galan en heb inmiddels een stevige lijst aan referenties opgebouwd.

Benieuwd naar de wervelwind in real life? Maak gerust een afspraak met me voor een gesprek. Ik denk graag met u mee.